БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Подумай знову. Сила розуміння власного незнання (Адам Ґрант)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Подумай знову. Сила розуміння власного незнання
Автор(и): Адам Ґрант
Видавництво: "Yakaboo Publishing", — 2022

Опис:

Оригінал (англ.): "Think Again: The Power of Knowing What You Dont Know" by Adam Grant

Автор бестселерів «Оригінали» та «Давати і брати» цього разу досліджує мистецтво переосмислення: вміння ставити під сумнів власні думки та відкривати думки інших людей, щоб досягти бездоганності в роботі та мудрості в житті.

Інтелект прийнято розглядати як здатність думати та навчатися, однак в нашому стрімкому світі є інший набір когнітивних навичок, що значно важливіші, — вміння переосмислювати та розучуватися. У нашому повсякденному житті надто багато з нас надають перевагу комфорту переконаності проти незручності сумнівів. Ми розглядаємо суперечності як загрозу для нашого его, а не як можливість вчитися. Ми оточуємо себе людьми, які погоджуються з нашими висновками, коли нам слід тягнутися до тих, хто кидає виклик нашому мисленню.

Ця книжка закликає вас подумати знов, і не вірити усьому, у чому ми так переконані. Автор запрошує відмовитись від поглядів, які вже не приносять нам користі, і підносить розумову гнучкість над дурною переконаністю. Якщо знання — це сила, знати те, чого ми не знаємо, — мудрість.


Про автора:

Адам Ґрант (Adam Grant) — один із 10 найвпливовіших мислителів світу у сфері менеджементу та управління людьми. Сім років поспіль він очолював рейтинг найпопулярніших викладачів Вортонівської бізнес-школи, увійшов у світовий Топ-40 найвпливовіших людей у бізнесі до 40 років (40 under 40) журналу Fortune. Ґрант консультував Google, Національну футбольну лігу США, ООН, Світовий економічний форум, Військово-морські сили США, компанії Johnson & Johnson, Goldman Sachs, Disney Pixar, а також проводить спеціальні виступи для них, пише авторську колонку на теми праці та психології для The New York Times.


Зміст:


Рецензії:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Адам Ґрант):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2992


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua