БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Точний, як годинник. Створи свій бізнес, щоб керувати собою (Майк Міхаловіц)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Точний, як годинник. Створи свій бізнес, щоб керувати собою
Автор(и): Майк Міхаловіц
Видавництво: "Vivat", — 2022

Опис:

Оригінал (англ.): "Clockwork: Design Your Business to Run Itself" by Mike Michalowicz

Прагнете ефективніше розвивати власний бізнес? Отримувати більший прибуток, витрачаючи на роботу менше часу? Не боятися, що без вашої постійної присутності усе просто розвалиться?

Мегакрутий підприємець та стартапер Майк Міхаловіц переконує: обов’язки можна і треба делегувати, а бізнес — оптимізувати, зробивши всі процеси точними, як годинник. Низка потужних стратегій допоможе переформатувати керування бізнесом у максимально автономний режим — без щоденної роботи до ночі, безкінечної комунікації з клієнтами та гори дедлайнів.

Стратегія Майка Міхаловіца — шлях до бізнесу, що працюватиме на вас, а не навпаки.


ВІД АВТОРА ˅
Почавши писати цю книжку, я поставив собі ключове запитання: чи може мій бізнес досягти запланованого розмаху, рівня прибутків та впливу, проте за однієї умови — щоб я не виконував усю роботу або не працював узагалі? Процес пошуку відповіді забрав у мене пів десятиліття. Я зробив це для себе, власників бізнесу та підприємців, яким допомагаю. Для вас.

Якщо ви не читали моїх попередніх книжок або не чули виступів, знайте: моя місія у житті — викорінити підприємницьку бідність. Я зобов’язуюся ніколи більше не допускати, щоб підприємці відчували нестачу: грошей, часу, життя. У своїй книжці «Прибуток понад усе» я намагався побороти монстра, який доводив до відчаю більшість підприємців, — нестачу грошей. У цій книжці я допоможу вам подолати ще більшого монстра — брак часу. Ви знайдете справжні, дієві стратегії для налагодження ефективного бізнесу, якими користуюся не тільки я, а й багато інших підприємців та власників бізнесу.

Збільшити кількість годин у добі — не головне завдання, адже це жорсткий підхід до бізнес-операцій і, навіть якщо вдасться викроїти трішки часу, згодом ви однаково заповните його роботою. Наша мета — організаційна ефективність. Із цієї книжки ви дізнаєтеся, як просто, але дієво змінити власне мислення та щоденні дії, щоб автоматизувати бізнес. Я маю на увазі передбачувані результати, мій перетруджений друже! Я про справжній та стабільний розвиток, про успішну корпоративну культуру, про свободу робити те, що вдається найкраще і що подобається робити. А це, друже, єдиний спосіб побудувати справді успішний бізнес — звільнити час для роботи, яку справді вмієш і любиш виконувати.

Ми також звільнимо вас від важкої рутинної праці. Ми скоротимо непотрібні витрати вашого часу, тіла, розуму і... банківського рахунку.

Так, полегшити бізнес — можливо. Так, повернути ваш оптимізм на етапі зародження компанії — можливо. Так, розширити бізнес, не перепрацьовуючи й не відмовляючись від шастя, — можливо.

Усе, що потрібно, — припинити робити все підряд. Треба налаштувати бізнес так, щоб він працював без вас. Я маю на увазі, що ваш бізнес може працювати, як злагоджений механізм, котрим керує ефективна команда, що поділяє ваші цілі та цінності. Працювати чітко, як годинник.

Процес, описаний у цій книжці, — сміховинно простий. Ви не знайдете тут обхідних шляхів, фокусів чи банальних порад. Натомість зрозумієте, як виконувати найважливішу роботу й уникати непотрібної, а також бачити різницю між ними. (Так, я позичив уривок з молитви про смирення. У вас, перепрацьованих, може скластися враження, що безтурботність — недосяжна мета. Чорт забирай, зараз ви, певне, киваєте на знак згоди. Але дотримання описаних у цій книжці семи кроків допоможе вам знову стати безтурботним, приятелю!)

Життя — це про вплив, а не про години. На смертному одрі я питатиму себе: чи виконав свою місію в житті, чи відбулося моє становлення як особистості, чи справді служив іншим, чи глибоко та постійно виявляв любов до родини та друзів. Можу сміливо припустити, що ви цікавитиметеся саме цим.

Саме час приєднатися до «Клубу точного годинника». А якщо серйозно, розправте плечі та долучайтеся до нас, для початку — до нашого вебсайту: Clockwork.life, а згодом — десь на пляжі. Час повернутися до того, що любите, — у житті, роботі, бізнесі. Час легко та із задоволенням застосувати стратегії. Час збалансувати власне житгя. Ця книжка допоможе. Моя щира вам обіцянка.


Про автора:

Свій перший бізнес Майк Міхаловіц (Mike Michalowicz) розпочав у 24 роки. Наступного дня після успішного продажу першого стартапу Майк запустив другий проєкт, який через три роки продав компанії, що входить у список «Fortune-500». Міхаловіц здобув численні нагороди в галузі підприємництва, а також звання «Молодий підприємець року». Він виступає як спікер на багатьох міжнародних конференціях та читає лекції на кафедрах Бостонського коледжу, Колумбійського, Гарвардського, Принстонського університетів, Копенгагенської школи бізнесу тощо.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3003


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua