БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Інструментарій agile-лідера. Учимося успішно розвиватися за допомогою самокерованих команд (Пітер Конінг)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Інструментарій agile-лідера. Учимося успішно розвиватися за допомогою самокерованих команд
Автор(и): Пітер Конінг
Видавництво: "Фабула", — 2023

Опис:

Оригінал (англ.): "Agile Leadership Toolkit: Learning to Thrive with Self-Managing Teams" by Peter Koning

Якщо ви очолюєте організації, у яких застосовуються гнучкі методи, то знаєте, наскільки важливо створити правильне середовище для своїх agile-команд. Традиційні інструменти, як-от діаграми Ганта, детальні плани та повсякденні (низькорівневі) ключові показники ефективності, не є адекватними для складних швидкозмінних ринків, але просто довіряти учасникам та командам провадження самокерування також недостатньо.

У книжці «Інструментарій agile-лідера» Пітер Конінг, давній лідер у сфері гнучкої розробки, надає безцінний управлінський штурвал для agile-лідерів та їхніх команд. З огляду на свій великий досвід, який допомагає лідерам отримувати більше цінності від гнучкої розробки, автор пропонує комплексний набір інструментів для постійного вдосконалення робочого середовища, зокрема структур, показників, методів проведення зустрічей тощо для створення успішних команд, які розробляють революційні продукти та послуги.


Про автора:

Пітер Конінг (Peter Koning) — досвідчений менеджер з agile-керування. Як старший консультант, він навчає та консультує керівників, а також направляє управлінські команди agile-трансформацій. Разом із декількома компаніями він розробив практичні інструменти, які використовуються все більшою кількістю компаній.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3038


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua