БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Lean UX. Створення класних продуктів із командами Agile (Джеф Ґотельф, Джош Сейден)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Lean UX. Створення класних продуктів із командами Agile
Автор(и): Джеф Ґотельф, Джош Сейден
Видавництво: "ArtHuss", — 2024

Опис:

Оригінал (англ.): "Lean UX: Designing Great Products with Agile Teams" by Jeff Gothelf, Josh Seiden

Lean UX став найкращим підходом до дизайну взаємодії, розробленим спеціально для сучасних гнучких команд. У другому виданні цієї відзначеної нагородами книги провідні фахівці Джеф Ґотельф і Джош Сейден розширюють цінні принципи, тактики та методи Lean UX, викладені у першому виданні, і розповідають, як продуктові команди можуть легко інтегрувати дизайн, експерименти, ітерації та безперервне навчання від реальних користувачів у свій Agile-процес.

Натхненна теоріями Lean та Agile, Lean UX дозволяє зосередитися на реальному досвіді, який проєктується, а не на результатах. Ця книга покаже вам, як тісно співпрацювати з іншими членами продуктової команди, збирати та надавати зворотний зв’язок на ранніх стадіях і часто. Ви дізнаєтеся, як керувати дизайном за допомогою коротких ітеративних циклів, щоб оцінити, що найкраще працює для бізнесу та користувачів. Lean UX покаже вам, як здійснити ці зміни на краще.


ВІД АВТОРІВ ˅
Lean UX розбиває бар’єри, що відділяли дизайнерів програмного забезпечення від справжніх потреб бізнесу з одного боку та проблем власне впровадження — з іншого. Lean UX враховує не лише дизайнерів, він запрошує наших партнерів у бізнесі та технології працювати з нами над найкращим рішенням на цьому шляху.

Колись у Джефа був великий клієнт зі сфери фармацевтики. Він найняв агентство, у якому працював Джеф, щоби змінити дизайн своєї платформи для онлайн-торгівлі. Метою було збільшити прибуток на 15 відсотків. Джеф був головним дизайнером взаємодії в команді. Члени команди на кілька місяців зачинилися в офісі й вивчали поточну систему, ланцюжок постачання, конкурентів, цільову аудиторію та сценарії контекстуального використання. Вони досліджували персон і збирали стратегічні моделі. Джеф створив нову інформаційну архітектуру для каталогу продукції та придумав абсолютно новий досвід купівель і платежів. Коли ці місяці минули й роботу було завершено, команда зібрала все в презентацію PowerPoint. Презентація була чималенька — як і належало, зважаючи на ціну 600 000 доларів! Команда приїхала до офісу клієнта і провела там повний восьмигодинний робочий день, пояснюючи кожен піксель та кожне слово у презентації. Коли вони завершили, клієнти вітали їх оплесками (їй-бо!). Джеф і його команда видихнули з полегшенням. Клієнту сподобалася їхня робота. І команда Джефа ніколи більше не відкривала цю презентацію.

Через півроку після зустрічі з презентацією на сайті клієнта не змінилося нічого. Клієнт також ніколи більше не відкривав цю презентацію. Мораль цієї історії: створення вивірених до пікселя специфікацій може бути шляхом до отримання шестизначних сум за консультування, але не до суттєвого поліпшення реального продукту, критично важливого для реальних користувачів. Дизайнери теж не приходять у цей бізнес заради специфікацій. Ми хочемо створювати послуги й товари, що мають значення, а не писати папери.


Про авторів:

Джеф Ґотельф (Jeff Gothelf) допомагає організаціям створювати кращі продукти, а керівникам — розбудовувати культуру, яка сприяє цьому. Почавши як розробник програмного забезпечення, зараз Джефф працює коучем, консультантом і ключовим спікером, допомагаючи компаніям подолати розриви між бізнес-гнучкістю, цифровою трансформацією, управлінням продуктами та дизайном, орієнтованим на людину.

Джош Сейден (Josh Seiden) — дизайнер, автор, коуч і продакт-лідер із великим досвідом створення цифрових продуктів і послуг. Він привносить підприємницький дух та орієнтовану на користувача перспективу у свою роботу з великими та малими компаніями. Допомагає командам знаходити та оцінювати ринкові можливості, а потім створювати правильний підхід до їх реалізації, а також розробляти й постачати чудові продукти та послуги.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Джош Сейден):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3094


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua