БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як управляти собою. Класика Harvard Business Review (Пітер Ф. Друкер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Як управляти собою. Класика Harvard Business Review
Автор(и): Пітер Ф. Друкер
Видавництво: "#книголав", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "Managing Oneself (Harvard Business Review Classics)" by Peter F. Drucker

У праці американського класика в галузі менеджменту Пітера Ф. Друкера розглянуто низку важливих питань, що стосуються вміння чути себе й організовувати свою роботу.

Відповіді на ці та інші запитання допоможуть вам навчитися управляти собою, щоб ефективніше працювати й досягати бажаних результатів.


Про автора:

Пітер Друкер (Peter Drucker, 1909-2005)

Пітер Друкер народився в 1909-му році в Австрії, пізніше переїхав Німеччину. У віці 28 років він, утікаючи від нацистського режиму, перебрався до США. Понад п'ятдесят років викладав мистецтво менеджменту. Спочатку в одному з найбільш шанованих університетів США — університеті Нью-Йорка, а потім — в Університеті Клермонта, де був професором соціальної науки і менеджменту.

Друкер вважається одним із «батьків менеджменту». Йому належать безліч управлінських теорій: теорія про інноваційну економіку, підприємницьке суспільство, глобальний ринок. Він одним із перших став говорити про важливість працівників інтелектуальної праці. Працював із найбільшими корпораціями світу: General Motors, General Electric, Chase Manhattan та іншимим.

За свою продуктивну кар'єру Друкер написав майже 40 книг. Писав для The Wall Street Journal і Harvard Business Review. Активно працював і розвивав нові ідеї майже до самої смерті в 2005-му році.


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Пітер Ф. Друкер):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2106


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua