БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Управління життєвим циклом корпорацій (Іцхак Адізес)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Управління життєвим циклом корпорацій
Автор(и): Іцхак Адізес
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Managing Corporate Lifecycles" by Ichak Kalderon Adizes

В основу книжки автор поклав свій сорокарічний досвід праці з сотнями компаній. Протягом цього часу Іцхак Адізес розробив власний метод успішного управління.

Його сенсаційна теорія ґрунтується на ототожненні будь-якої компанії із живим організмом. Відповідно кожна корпорація переживає різні періоди свого розвитку — від народження до занепаду.

Автор дає відповіді на популярні запитання: чому одні компанії стають успішними, а інші банкрутують, як виявити проблеми у сфері управління та знайти ефективний розв’язок, чи існують методи профілактики "хвороб" усередині компанії.

Ця книжка — еліксир вічної молодості та процвітання для будь-якої корпорації.

Книга видана також російською — "Управление жизненным циклом корпораций"


Про автора:

Доктор Іцхак Калдерон Адізес (Ichak Kalderon Adizes) — один із неперевершених бізнес-консультантів світу, блискучий фахівець в області ефективного управління бізнес-процесами. Засновник Інституту Адізеса, який входить у топ-10 консалтингових компаній світу. Викладав у Каліфорнійському, Стенфордському та Єрусалимському університетах, виступав бізнес-консультантом для декількох сотень компаній-лідерів, співпрацював як консультант із політичних питань при уряді глав Швеції, Бразилії, Греції, Ізраїлю, Ісландії, Мексики і Македонії. Серед компаній, з якими працював Адизес, Bank of America, Coca-Cola Bottling, IBM Бразилія і ще безліч компаній у 52-х країнах світу. Автор 29-ти книг, перекладених на 26 мов.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Іцхак Адізес):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2270


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua