БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Pro Партнерство. Як налагодити відносини в спільному бізнесі (Петро Синєгуб, Катерина Ковальчук)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Pro Партнерство. Як налагодити відносини в спільному бізнесі
Автор(и): Петро Синєгуб, Катерина Ковальчук
Видавництво: "Vivat", — 2022

Опис:

Більшість підприємців керують бізнесом у партнерстві, адже для успіху потрібні ресурси: гроші, компетенції, досвід, зв’язки, бізнес-ідея.

З плином часу хтось стверджує, що взяти в бізнес партнера було найкращим рішенням, а хтось шкодує, що зробив цей крок: очікування партнерів один від одного не виправдалися, нема єдиного стратегічного бачення, в ухваленні рішень — суцільні незгоди. Як результат, утрачені гроші, час, здоров’я, а вивести партнера з бізнесу не так уже легко.

Ця книга — навігатор для бізнесменів, які хоч одного разу замислювалися про партнерство. Вона допоможе зрозуміти, чи готові особисто ви до партнерських відносин. У результаті ви зрозумієте, як вибрати партнера для себе та як укласти з ним сильну взаємовигідну домовленість.


Як читати цю книжку ˅
Ми постаралися зробити цю книжку якомога простішою. Її можна проковтнути за один політ у літаку або суботній вечір. У ній немає загадкових абревіатур, термінів і навмисного ускладнення. Пропонуємо план, котрий допоможе взяти з цієї книжки якнайбільше корисного.

1. Перший раз ви можете прочитати книгу у швидкому темпі, без фокусування на деталях. Виділіть для себе обов’язкові розділи книги і читайте саме їх. Але зверніть увагу, ми все ж радимо додати до переліку перший розділ. Саме в ньому прописані важливі думки, які лягли в основу подальшого матеріалу. Прочитавши саме перший розділ книжки, ви їх зрозумієте і зможете рухатися по важливих для себе розділах.

2. Вдруге прочитайте кожен розділ книжки послідовно і більш вдумливо. Особливо сфокусуйтеся на інформації, яку бачите вперше або яку вам потрібно застосувати на практиці.

3. Не бійтеся писати у книжці. Робіть позначки, виписуйте інсайти й підкреслюйте те, до чого хочете повернутися. За деякий час вам буде неймовірно корисно побачити, які думки були для вас важливими. Це допоможе вам оцінити свій прогрес. Адже при повторному читанні книжки, найімовірніше, ви помічатимете зовсім інші фрази і думки, на які раніше не звертали уваги.

4. Головна рекомендація — аналізуйте всю інформацію, виходячи зі своєї ситуації. Сприймайте наші слова як рекомендацію, а не як вказівку до дії. Завдання — виробити особисту усвідомлену позицію, правильну саме для вас із партнером і вашого бізнесу.


Про авторів:

Петро Синєгуб — бізнесмен, інвестор, засновник міжнародної групи компаній «Мир Весов», співвласник «VOGNER», співзасновник міжнародного бізнес-товариства «Board». Понад 17 років керує власними виробничими підприємствами на ринках СНД та Європи. Партнер у 5 українських і міжнародних бізнесах.

Єкатерина Ковальчук — співвласниця центру розвитку власників бізнесу «KOVALCHUK Business-Direct Center®». Понад 12 років допомагає вибудовувати партнерські відносини. Брала участь у розробці понад 200 письмових партнерських домовленостей, які уберегли власників від фінансових утрат і допомогли зберегти особисті взаємини.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Петро Синєгуб):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2993


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua