БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



PRO 37 правил і принципів бізнесу (Петро Синєгуб)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: PRO 37 правил і принципів бізнесу
Автор(и): Петро Синєгуб
Видавництво: "Наш Формат", — 2024

Опис:

Ви власник бізнесу або керуєте ним? Прагнете, щоб ваша команда була ефективною, працювала без конфліктів і факапів? Хочете забезпечити високу корпоративну культуру й гармонійний та ефективний розвиток свого бізнесу?

Чи, може, ви працівник компанії і маєте палке бажання розвиватися разом із нею, покращуючи свої робочі процеси, особисту ефективність і якість взаємодії з колегами на всіх рівнях? Тоді ця книжка для вас. Викладені в ній 37 правил універсальний набір для розвитку та процвітання вашої компанії!

Чому ця книжка

У книжці наведено 37 універсальних правил ефективного розвитку компанії, створених на основі особистого досвіду автора — власника й керівника успішних бізнесів. Особлива цінність цього багатого досвіду — в аналізі, висновках і ефективних рішеннях для кожної ситуації.

Для кого

Ця книжка для власників бізнесу, керівників та тих, хто прагне покращити корпоративну культуру компанії.


ЦИТАТИ ˅

Не до кінця виконане завдання — невиконане завдання

Іноді команді потрібно пояснити, що неможливо перестрибнути яму на дев’яносто вісім вісотків. Сто відсотків — це той мінімум, який можливий на роботі. Хоч на пів відсотка нижче вже не спрацює.

Частково виконане завдання, хай і якісно — це всього лише частина. Вона не несе в собі цінності для компанії.

Пояснити такі речі своїм співробітникам — неймовірно важливо. Раз і назавжди. Інакше доведеться постійно гаяти час на зайві розмови, які затягають і так уже прострочений процес.

Я раджу вам винести це правило окремо й розмістити в офісі як плакат на видноті. Люди повинні пам’ятати, чого ви від них чекаєте. Вони повинні знати, від чого залежать їхня зарплата і становище.

Важливо стати кращими

Але конкуренція — не єдина мотивація. Власники і керівники повинні розуміти, що їм необхідно ставати не лише кращими за когось, а навіть кращими за самих себе. Можливо, думка не найсвіжіша, але так і є. Ми вчорашні й ми завтрашні — ось між ким повинні точитися бойові дії.


Про автора:

Петро Синєгуб — бізнесмен, інвестор, засновник міжнародної бізнес-спільноти Board, власник міжнародної групи компаній «Світ Ваг», співзасновник бізнесу складського зберігання й фулфілменту в Польщі «СпільноДія». Понад 18 років керує власними виробничими підприємствами на ринках України та Європи. Партнер у 7 українських і міжнародних бізнесах.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Петро Синєгуб):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3086


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua