БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Головна маркетингова книга (Олексій Філановський)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Головна маркетингова книга
Автор(и): Олексій Філановський
Видавництво: "Фабула", — 2018

Опис:

Книга Олексія Філановського — не підручник з маркетингу і не посібник для вузьких фахівців в окремих галузях маркетингової діяльності. А слово «Головна» у її назві вказує передусім на те, що вона містить відповіді на найфундаментальніші питання, пов’язані з маркетингом, — живим, мінливим і рухомим, наче ртуть. Важливо — мова тут іде про наші українські реалії, наші ринки, наших споживачів і наші культурні парадигми.

Книга буде цікавою й корисною підприємцям і державним службовцям, маркетологам і рекламістам, студентам і управлінцям, тим, хто збирається змінити професію, і тим, хто має намір змінити все навколо — починаючи з власної компанії.

Саме таке завдання поставив перед собою автор — й успішно його реалізував.


Про автора:

Олексій Філановський пропрацював у маркетингу на топ-позиціях 17 років. За цей час йому довелося познайомитися з 17 різними ринками, попрацювати з 41 брендом, створити з нуля 14 торгових марок, багато з яких входили в рейтинг найдорожчих у країні. Всі компанії, де працював Олексій, ставали лідерами свого ринку. В цей же час він написав понад півтори сотні маркетингових статей, які викликали великий інтерес у читачів і ставали хітами в різних виданнях. І нарешті Олексій підсумував довгі роки своєї роботи, зробив висновки, з якими він ділиться з вами в його «Головній маркетинговій книзі».


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Олексій Філановський):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2200


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua