БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як подолати кризу управління. Діагностика і лікування проблем керівництва (Іцхак Адізес)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Як подолати кризу управління. Діагностика і лікування проблем керівництва
Автор(и): Іцхак Адізес
Видавництво: "Фабула", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "How to Solve the Mismanagement Crisis: Diagnosis and Treatment of Management Problems" by Ichak Adizes

Іцхак Адізес — доктор філософії, провідний експерт у сфері підвищення ефективності бізнесу. Його напрацювання дають змогу кардинально змінити робочий процес, зробити будь-який конфлікт конструктивним, а будь-яку проблему — кроком до успіху.

Іцхак Адізес аналізує різні стилі управління і визначає найважливіші помилки і прорахунки, яких припускаються керівники, а відтак надає практичні поради щодо принципів управління, які діють у реальному житті.

Користуючись цими порадами, керівники можуть ефективно розв’язувати найскладніші завдання, ухвалювати рішення, добирати фахівців, планувати, організовувати, мотивувати та контролювати, що сприятиме успішному розвиткові бізнесу.


Про автора:

Іцхак Адізес (Ichak Adizes) — засновник і директор міжнародної консалтингової компанії «Інститут Адізеса», яка має філії в 15 країнах, у тому числі й Україні. Уже понад 40 років удосконалює та викладає власну методику, яка допомагає як комерційним, так і некомерційним компаніям ставати лідерами у своїх ґалузях. Адізес є автором 20 книжок, перекладених 26 мовами.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Іцхак Адізес):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2426


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua