БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Технології блокчейн та криптовалюта: ризики та кібербезпека (Юрій Когут)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Технології блокчейн та криптовалюта: ризики та кібербезпека
Автор(и): Юрій Когут
Видавництво: "SIDCON", — 2022

Опис:

У книзі розкриваються питання щодо теоретичних засад обігу криптовалюти, історії та особливостей становлення криптовалюти як грошового сурогату та віртуальної валюти, особливостей криптовалютних правовідносин, правового статусу та державного регулювання ринку віртуальних активів та обігу криптовалюти як фінансового інструменту цифрової економіки в Україні та зарубіжних країнах, сфер застосування технології блокчейн у сучасному суспільстві, порівняльного аналізу популярних криптовалют, потенційних переваг та ризиків використання технології блокчейн, ризиків операцій з криптовалютами, особливостей функціонування бірж для електронної торгівлі криптовалютами, основних перспектив застосування технології блокчейн та тенденцій розвитку криптовалют у світі в умовах глобалізації, загроз застосування криптовалют для легалізації (відмивання) злочинно здобутих доходів, управління ризиками, пов’язаними з технологією блокчейн у новій парадигмі цифрової трансформації економіки, тощо.

Результати роботи можуть бути використані практиками-фахівцями з безпеки, IT, фінансів, управління, міжнародного бізнесу, науковцями, докторантами, аспірантами та студентами вищих навчальних закладів за напрямами інформаційні технології, управління та адміністрування та міжнародні відносини.


Про автора:

Юрій Когут — генеральний директор консалтингової компанії «СІДКОН», експерт у сфері забезпечення комплексного управління ризиками бізнесу, член Всесвітньої Асоціації Детективів (WAD). Має більш ніж 15-річний досвід у розробці та впровадженні систем керування ризиками банків та компаній, забезпеченні безпеки інвестиційних проєктів, інформаційоно-аналітичному супроводжені M&A. Юрій також має багаторічний досвід викладання в Інституті Безпеки (The Security Institute), Велика Британія. З 2013 року обрано дійсним членом Всесвітної академії Наук Комплексної безпеки (World Academy of Sciences for Complex Security).


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Юрій Когут):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2962


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua