БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Сучасні технології гібридної війни (Юрій Когут)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Сучасні технології гібридної війни
Автор(и): Юрій Когут
Видавництво: "SIDCON", — 2024

Опис:

Автором досліджено технології, методи, прояви та інструменти гібридної війни проти держави, суспільства, бізнесу, особистості. Запропоновано заходи шодо протидії гібридним загрозам на державному рівні на основі досягнень штучного інтелекту, новітніх систем підтримки прийняття рішень та інформаційних фільтрів.

Основний акцент зроблено на розкритті особливостей сучасних гібридних геополітичних конфліктів, підривних соціальних технологій у структурі гібридної війни, мережевих війн як феномену інформаційного суспільства, гібридних проникнень в економіку як однієї зі складових гібридної вiйни тощо.


Про автора:

Юрій Когут — генеральний директор консалтингової компанії «СІДКОН», експерт у сфері забезпечення комплексного управління ризиками бізнесу, член Всесвітньої Асоціації Детективів (WAD). Має більш ніж 15-річний досвід у розробці та впровадженні систем керування ризиками банків та компаній, забезпеченні безпеки інвестиційних проєктів, інформаційоно-аналітичному супроводжені M&A. Юрій також має багаторічний досвід викладання в Інституті Безпеки (The Security Institute), Велика Британія. З 2013 року обрано дійсним членом Всесвітної академії Наук Комплексної безпеки (World Academy of Sciences for Complex Security).


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Юрій Когут):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3124


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua