БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Цифрова трансформація економіки та проблеми кібербезпеки (Юрій Когут)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Цифрова трансформація економіки та проблеми кібербезпеки
Автор(и): Юрій Когут
Видавництво: "SIDCON", — 2021

Опис:

Представлений практичний посібник є першим українським виданням, в якому акумульовані теоретичні знання та практичний досвід, системно розкриті питання та приведені технології забезпечення кібербезпеки в процесі цифрової трансформації державних та приватних структур в епоху четвертої промислової революції — Індустрії 4.0.

Дана робота підготовлена на базі більш ніж 20-річного практичного досвіду та практичної роботи автора — Когута Юрія Івановича — в сфері кібербезпеки та корпоративної безпеки бізнесу, та містить унікальні авторські напрацювання із захисту бізнесу та державних систем від сучасних кіберзагроз в умовах процесів діджиталізації в економіці та суспільстві.


Про автора:

Юрій Когут — генеральний директор консалтингової компанії «СІДКОН», експерт у сфері забезпечення комплексного управління ризиками бізнесу, член Всесвітньої Асоціації Детективів (WAD). Має більш ніж 15-річний досвід у розробці та впровадженні систем керування ризиками банків та компаній, забезпеченні безпеки інвестиційних проєктів, інформаційоно-аналітичному супроводжені M&A. Юрій також має багаторічний досвід викладання в Інституті Безпеки (The Security Institute), Велика Британія. З 2013 року обрано дійсним членом Всесвітної академії Наук Комплексної безпеки (World Academy of Sciences for Complex Security).


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Юрій Когут):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2965


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua